Поранешениот пратеник и министер од СДСМ Јани Макрадули разрешен од позицијата директор на АД „Пошта“, дознава ТВ21.

ТВ21 се обрати до Макрадули за коментар во однос на оваа одлука од Владата, но тој рече дека прашањето треба да се постави на друго.

„Мислам дека адресата за прашањето за разрешување е таму каде ме разрешиле“, рече Макрадули.