СТАТИЈАТА ПОЧНУВА ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУЛИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

Несекојдневна појава: Торнадо преврте чамец во Охридско езеро (ВИДЕО)

Туристи кои престојувале во апартмани на потегот меѓу Лагадин и Пештани забележале несекојдневна појава на Охридското Езеро.

Ветер кој прави центрифугално движење и формира торнадо, кое со голема брзина се движи по површината на водата.

Како што се крева прашина во торнадо, водата се крева од површината на езерото и го превртува чамецот што беше закотвен.

Вакви појави досега не се забележани на Охридското езеро.