Бензинските станици „БЕНЗОИЛ“ ги наградуваат своите верни потрошувачи со попуст за секој литар наточено гориво.

Од 1 јуни нафтените деривати наместо досегашните 3 денари ќе се продаваат поефтино по 4 денари помалку за литар од редовните цени утврдени од Регулаторната комисија.

Побарајте Loyalty card на Бензинските станици „БЕНЗОИЛ“ и добијте го попустот веднаш на каса за секој литар наточено гориво.

Точете гориво на Бензинските станици „БЕНЗОИЛ“ за 4 денари/литар поефтино од редовните цени.