Ова е секси готвачката која го “полуде“ светот. Руби Деј е готвачка од Тексас која станала хит на Јутјуб поради тоа што не носи ништо под својата престилка.

Иако носи бисери и престилките се со тема на домаќинките од педесеттите години, нејзиното провокативно издание ѝ донело 465 илјади следбеници, но и популарен сајт каде што фановите плаќаат за да ги гледаат нејзините снимки.

Сепак, таа не се занимава само со готвење па така редовно дели совети за здрав живот, фитнес, јога и има мотивациони говори.

„Доколку сте заинтересирани да живеете посреќно, забавувајте се во кујанта или пак доколку сакате малку повеќе позитивна мотивација , тогаш вие сте на вистинското место“ – пишува на нејзината страница.

Убавата готвачка дава онлајн приватни часови за готвење за 200 долари месечно, но и едно видео на кое готви целоцно гола само за вас за 125 долари месечно.