Селина и Џозеф Кинонес од Колорадо се заедно 17 години и имаат три деца, а сосема неочекувано дознале шокантна вест која може засекогаш да им го промени животот.

Имено, по повеќе од 10 години брак, Селина решила да го истражи своето семејно стебло и да направи целосна ДНК анализа која ѝ ги покажала сите нејзини роднини. Не ни навлегла премногу во своето семејно стебло кога дошла до неверојатно сознание – била во роднинска врска со нејзиниот сопруг Џозеф!

„Се омажив за мојот сопруг во 2006 година. Добивме три деца, а потоа дознавме дека сме роднини“, напиша таа на виралниот пост TikTok, кој е прегледан над 4,4 милиони пати!

„Моите деца и мојот сопруг се моето сè и го надминавме ова. Сите наши деца имаат 10 прсти на нозете и рацете“, додаде таа.

Селина вели дека моментот кога дознала бил „погубен“, но од друга страна, тоа не ги променило нејзините чувства. Уште повеќе вели дека го сака својот сопруг повеќе од кога било и дека не ѝ пречат негативните коментари и сугестии од јавноста дека треба да се разведе.

„Имав ДНК тест во 2016 година и тоа беше поразително. Му реков на мојот сопруг: „Душо, ние сме во роднинска врска. Дали воопшто треба да бидеме заедно? Ова е чудно“. Сето тоа навистина ме преплаши. Четири месеци пред да се венчаме, никогаш не се сомневавме во оваа можност додека не направивме ДНК тест“, објасни таа во едно од нејзините видеа на TikTok.

„Нема да дозволам крвната врска да го уништи она што го создадовме, ова прекрасно семејство. Тој сè уште е и секогаш ќе биде моето сè“, додаде таа.

Сопружниците обично се соочуваат со море од осуди и критики, при што корисниците на TikTok ги нарекуваат „одвратни“. Селина истакна дека никогаш нема да биде под влијание на она што другите го мислат.

„Не го знаевме ова и нема да се разведеме поради тоа. Замислете да им кажам на нашите деца дека повеќе не сме заедно поради туѓото мислење. Не, благодарам, ние засекогаш ќе останеме роднини, сопружници и љубовници, ” таа рече.