Оваа поза во се*сот е неверојатно популарна поради феноменалниот оргазам, но сигурно не е најдобриот избор за оние кои немаат доволно храброст да се препуштат на љубовната игра.

Се*с позата со име „топење путер“ бара акробатски вештини и одлична форма, па со самото тоа не може секој да ја изведе и претставува вистински предизвик.

Едно истражување покажало дека оваа се*суална положба предизвикува вистинско горење на калории, за само половина час се*суалните партнери заедно можат да потрошат дури 390 калории.

Сепак, можеме да кажеме дека е вредно да се потрудите поради тоа што оваа се*с поза предизвикува неверојатен оргазам и моментално е најпопуларна меѓу младите.

Како се изведува позата?

Жената треба да легне на грб со подигнати нозе кои потоа ќе ги свитка, така што колената ќе ги повлече кон главата. Потоа мажот потребно е да клекне така што ќе може да пенетрира во вагината.

Можат да се појават грчеви во вратот во оваа непријатна положба, но многумина велат дека позата треба да се проба затоа што може да го зголеми и чувството на екстаза.

Паровите можат да го задржат контактот со очите во оваа положба што значи дека позата е многу интимна.