Младата пејачка Теа Таировиќ e во центарот на eден скандал откако пред неколку дена на социјалните мрежи и страници за возрасни се појави нејзино домашно видео, во кое Теа задоволува непознат маж, а снимката веднаш потоа беше тргнатa од Интернет.

Имено, откако Таировиќ постигна неверојатен успех со песната „Хајде“, се појави овој скандал, по што нејзината цена нагло скокна, а бројот на настапи се зголеми, што значи дека и таа успеа да профитира од скандалот.

Според медиумите, целата афера ја „наместило“ нејзиното наводно поранешно момче, со кое таа не сакала да се смири, а тој за ова видео побарал неверојатни 3.000 евра.

Сепак, имајќи предвид дека не ги добил парите што ги побарал, тој решил да се одмазди без надомест, а снимката ја објавил без да добие ништо.

Со цел да и наштети, тој сепак се чини дека само и помогна на Теа да заработи и да работи двојно повеќе од порано.