На социјалните мрежи беше споделена добра вест, односно дека Анче е пронајдена.

„Анче е пронајдена!!!

Ви благодарам на сите кои се вклучивте во потрагата“ стои во објвата на фејсбук.

Во последните неколку денови се споделуваше објава дека Анета Вецковска беше исчезната а последно била видена во близна на Зелениот пазар.