Лице качено на покрив од зграда, во близина на трговскиот центар „Мавровка“ во Скопје, се заканува дека скокајќи ќе си го одземе животот, објави телевизија Алсат.

Во моментов на теренот има присуство на полициски, противпожарни и болнички екипи.

повеќе информации наскоро…