Младата музичка ѕвезда Александра Пријовиќ закажа три концерти во салата „Замет“ во Риека во рамки на нејзината турнеја „Од исток до запад“, а вечерва ја отвори третата и последна вечер со традиционалната изведба на песната „Доцна е за нас“.

Меѓутоа, атмосферата го достигна својот врв кога на големата сцена се појави колешката на Прија, пејачката Сандра Африка, која со своето ослободување ја остави публиката без зборови.

Имено, убавата Сандра на концертот на својата колешка се појавила во црно издание со качулка, но кога го свртела голиот грб сите можеле да забележат дека фолкерката носи танга со циркони.