Огромни змии како овие на снимката се многу чести во Австралија, но и меѓу граѓаните таму има лаици кога тие се во прашање.

Момчето имало добра намера, но не и интелигенција. Ја тегнел за опашката, се додека не и здосадило, па го каснала за нога.

Отишла од патот, што и била намерата на оваа момче. Се насмеал по каснувањето, за среќа, не е отровница.