Се’ што треба да направите е да пресечете еден лимон на четири дела, да го ставите во чинија и да го посолите, па да го поставите веднаш до вашиот кревет. Ова треба да го повторувате секоја вечер, a резултатот е неверојатен.

Ова комбинација го олеснува дишењето, посебно за луѓето кои патат од асма, алергија или се настинати.

– Лимонот ги одбива инсектите, меѓу кои и комарците

– Нема засипнат глас наутро

– Мислите наутро се побистри

– Ќе се разбудите побрзо без кафе

– Просторијата мириса свежо

– Крвниот притисок се нормализира