Популарната пејачка Цеца Ражнатовиќ својата музичка кариера ја започна кога имаше само 15 години. Таа веќе долги години е на сцената и има кариера на која многумина можат да и завидуваат.

Таа е реализирана на кариерно поле, но таа има изјавено дека сака да учи психологија.

-Сакав да студирам психолигија и бев на одличен пат, бидејќи бев одличен ученик и никогаш немав проблем со училиштето. И верувале или не целиот мој успех и мојата огромна кариера никогаш не им беше доволна на моите родители кои не можат да ми простат што не го продолжив образованието и не завршив факултет.

Погледнете ја Цеца како изгледала кога имала 15 години: