Талентираната и успешна водителка и модел Марјана Станојковска важи за една навистина и шармантна девојка.

Во едно од изданијаата на емисијата која таа ја води на наша национална телевизија направи мал кикс. За момент ја поткрена ногата повеќе и се случитоа кое кое не требаше.

Погледнете: