Пејачката Тијана Милентијевиќ направи вистински бум на музичката сцена кога ја објави песната „Жената на султанот“. Нема забава каде не се пее овој голем хит.

По долга пауза, Тијана реши да и подари на публиката уште една песна, и уште сега нема сомнение дека видеото ќе направи голем хаос.

Српските медиуми веќе ѕирнаа во видеото, а сцената што ја нашле била воодушевувачка, коментираат тие.

Тијана во него е потполно го*а во некои сцени. Таа реши да го „полуди“ машкиот дел од публиката и да им го покаже своето извајано тело. Во преден план е нејзиниот задник.

ФОТО: Душан Миленковиќ

Саша Николиќ- Шаран ги освои срцата на женскиот дел од публиката кога се појави во спотот за песната „Жената на султанот“. Тијана и Шаран ја продолжија соработката и на оваа песна, а тој исто така се појавува во ова видео.

На фотографијата се гледа како тој ја чека во кревет, додека таа стои целосно гола пред него.

ФОТО: Душан Миленковиќ

Нема сомнение дека Шаран уживал во снимањето на видеото. Останува да видиме дали оваа песна ќе постигне голем успех, како и претходниот хит на Тијана.