Вчера вечерта, се случила сообраќајка кај триумфална во Скопје. Како што може да се види на видеото објавено на МИА, возилото е превртено.

Полицијата прави увид на местото на настанот, а брзата помош исто така е присутна.

Повеќе информации ќе има во текот на денешниот ден.