Повеќе делови од Скопје околу 17:20 часаот останаа без електрична енергија, јавуваат наши читатели од повеќе делови на градот.

Засега не е познато поточно дали проблемот со електрична енергија се однесува на цело Скопје, или пак само на делови од главниот град.

Засега добивме потврда дека нема струја во Центар, Кисела ВОда, Аеродром…

Наскоро ќе се јавиме со повеќе информации.