Популарната пејачка Теа Таировиќ направила хаос на еден нејзин настап кога замешала на бината, па во налетот на енергија, таа се удирала „таму доле“.

Теа настапувала во Цирих, а за оваа прилика избрала минијатурен топ под кој дефинитивно немала ништо, но и кратко здолниште во иста боја. Оваа комбинација ја збогатила и со ланец…

Додека го изведувала својот хит „Само на една вечер“, Таировиќ „замешала“ со половината и своите атрибути, а потоа во ритам се удирала самата по својот задник.

Со провокативниот танц таа ја направила атмосферата до точка на вриење, а со жешките потези таа ја разгорела имагинацијта на многу мажи…

Сепак, дека речиси и да нема жена која е имуна на целулит покажува оваа фотографија направена токму од тој настап.Истата секако не може да се види на официјалниот Инстаграм профил на Теа, каде фотографиите се добро обработени пред да бидат објавени.

И Таировиќ очигледно си има мака со целулитот на нозете.

📷