Српската „кралица на бакшишот“ Теа Таировиќ и изминатиот викенд напорно работеше и на последниот настап ја почести публиката со одличен поглед на необичната креација.

Теа излезе на сцената во црвен, мини фустан, кој беше исечен на деколтето и стомакот.

Погледнете ја креацијата за која сите зборуваат:

📷

📷

📷

Посетителите на клубот во кој настапувала ги извадиле мобилните телефони и ја снимале Теа, а дел од снимките завршиле на нејзината приказна на Инстаграм.

📷

Сите се согласуваат дека оваа е една од најдобрите – погледнете зошто!

View this post on Instagram

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

🎥

View this post on Instagram

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)