Од Сава е извлечено тело на маж, во тек е истрага за утврување на идентитетот, објавуваат српските медиуми.

– Засега не е познат идентитетот на мажот, но се наведува дека бил на возраст од околу 35 години. Тело на маж е извлечено од водата на кејот Сава во Белград, потврдија за Танјуг од српското МВР, објавуваат медиумите.

Мажот имал околу 35 години, се наведува во објавата нa српските медиуми.