Познато е дека Станија сака да објавува провокативни фотографии, па дури неодамна покажа како изгледа и „пиштол гола“ во кревет.

Ништо веќе не не изненадува, бидејќи старлетата со години негува „гол стил“ на дружење со јавноста преку споделените фото-пози и клипови на социјалните мрежи.

Она со што изненади денес, е прашањето каде купува гаќички, бидејќи нејзината нова објава ги вчудоневиди сите, и тоа не само поради голотијата. Многу луѓе досега не виделе ваква долна облека, а веруваме дека ја има во неколку бои. Старлетата купила минијатурна долна облека која едвај нешто покрива и веднаш се фотографирала. Се разбира, облечена на себе, па гордо позираше и ги менуваше аглите така што секоја линија од нејзините мускули е изразена, но беше невозможно да се тргне погледот од споменатиот дел од телото.

Конечно, ваква долна облека и прилега само на Станија и уште на понекоја, слична на неа. Впрочем, старлетата на своите следбеници им приушти ново „палкнење очи“ во ултра танга гаќички… Тенко крпче однапред, само конче отпозади!