Вчера околу 19:30 часот пронајден е починат вработен во КПУ Затвор Штип. Починатиот бил пронајден во караулата во Затворот.

Според првичните информации нема траги на насилство.

Повеќе информации се очекуваат во текот на денешниот ден.