Во близина на централата на Управата за јавни приходи (УЈП), 35 годишен маж си го одзел животот во Скопје.

Трагичниот настан се случил околу 19 часот и 35 минути вечерва.

Неофицијално итната помош констатирала смрт, а полиција изврши увид.

Повеќе детали за трагичниот настан се очекуваат во текот на утрешниот ден.