Нивните се*суални потреби и задоволства им се на прво место, без да мислат на обврските кои ги имаат.

Овие 3 хороскопски знаци по цел ден можат да фантазираат за се*с и веројатно го прават тоа секојдневно:

Овен

Човек без срам. Кога сака се*с, само тивко се прикрадува и додека се освестите, неговата рака веќе е под вашето здолниште. Овенот нема проблем да го побара тоа што го сака, односно без ниту еден збор ќе ви даде до знаење дека сте му неопходни сега и тука. Нема врска ако околу вас има еден куп луѓе или моментот не е најсоодветен. Неговите еротски импулси се посилни од било што. Предиграта не го интересира, туку акцијата. Што побрзо, тоа подобро е неговото мото. Ако мора да апстинира повеќе од 48 часа, сметајте го Овенот за мртов човек. За него понекогаш квантитетот е поважен од квалитетот.

Близнаци

Близнаците со самиот стил на облекување повикуваат на се*с. Нивното одење и појавување е незаборавно. Би го одвлекла и најнепривлечниот партнер во собата само за да му ги покаже своите знаења. Сака да се движи во различни друштва, со различни типови на луѓе, затоа не се чудете ако им се пушти на сите мажи кои ги познавате. На Близнаците не им се страни и фантазиите за повеќе мажи или жени истовремено, бидејќи потајно сакаат се*с во група.

Шкорпија

Свесна е што поседува и не се плаши тоа да го покаже. За Шкорпијата се*сот е лов – прво ја мами жртвата дека е незаинтересирана, а веќе во следниот момент ја довлекла до таму каде што сакала. Сака костими, играчки и помагала, па лесно ќе ве натера да бидете нејзин роб. Често не може да се воздржи од се*с, па затоа го има испробано и на најчудните места. Колку поголеми се шансите некој да ја види во акција, толку поголемо е уживањето. Шкорпиите веруваат во воајерство затоа што секогаш сакаат да гледаат и да учат нешто ново.