Доктор Бахадир Бајкал е пластичен хирург кој на социјалната мрежа Инстаграм го следат повеќе од 224.000 луѓе. Тој често објавува видеа и фотографии на кои покажува како изгледаат резултатите по операцијата.

Судејќи по фотографиите, најчесто го посетуваат луѓе кои сакаат да го оперираат носот, а некои од трансформациите се навистина неверојатни.

Со своите вештини, овој хирург го менува личниот опис на луѓето, а додека едни го фалат, други тврдат дека тоа е „незаконски“.