На социјалните мрежи се појави видео од украински војник кој им испрати емотивна порака на своите родители. Тој во видео пораката им порача на неговите родители дека ги сака.

На социјалните мрежи се појави видео од украински војник кој им испрати емотивна порака на своите родители.

Тој во видео пораката им порача на неговите родители дека ги сака.