Пејачката Вики Миљковиќ на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ се појави во кратко фустанче, можеби најкратко досега во кое се има појавено на снимањата.

Во ова модна комбинација Вики ги покажа своите слаби нозе на кои нема ни малку целутит, на што може да и позавидат многу девојки.

Меѓутоа, она што паѓа во фокусот е бујното деколте на пејачката кое дојде до израз во овој фустан.

Не сме сигурни што ќе кажат модните експерти за ова издание на Миљковиќ, но пејачката во петта деценија изгледа многу згодно од некои нејзини помлади колешки.