Маж од индиската држава Карматака тврди дека никогаш во животот не се шишал и дел од косата долга дури 7-метри, мора да ја фаќа со ластик за да не се влече.

После карантинот во неговиот роден град започнале да се жалат дека тој не се шишал со недели, но тој се тешел дека индијците и така не ја кратат косата често.

Сега Допадилах кој има 95 години во родниот град е сметан за за Бог.

Тој секогаш ја носи косата во реп за да не му пречи и да не го забавува нговото чекорење.

„Да, јас сум човекот кој ја има најдолгата коса на светот“ рече мажот кој го сметаат за божество.