Лесли (25) од Бојси во САД и нејзиниот година дена постар сопруг Коди станаа хит на интернет уште пред неколку години.

Имено, снимката која станала вирален хит на Фејсбук сведочи за тоа дека во нивната врска има сè, освен верност и искреност.

Коди, како што се дознава од разговорот, ја изневерувал сопругата со најмалку три девојки, а снимката сведочи дека сакал да ја изневери и со Сем, најдобрата пријателка на Лесли.

За среќа, црвенокосата млада дама се покажала како лојален пријател, па Коди останал зачуден кога наместо неа, на врата ја здогледал сопствената сопруга.