Мајка од Кина со брза реакција ја спаси својата ќерка да не падне од зградата, откако во последен момент ја фати за ногата.

Подоцна, другите членови на семејството побрзаа да помогнат и да ја вратат девојката на безбедно.

Снимката брзо се прошири во кинеските медиуми, а мајката доби пофалби за брзата реакција.