Лекси Дилуција од Питсбург, која на мрежите се претставува како актерка, неодамна посетила ноќен клуб сакајќи добро да се забавува.

Меѓутоа, работите тргнале наопаку, па таа завршила со „рог“ на челото, кој го снимила и документирала на TikTok и YouTube.

Лекси уживала во музиката и танцувањето, а во еден момент се обидела да ги импресионира присутните.

Таа амбициозно се „фрли“ на подот сакајќи да направи шпага, но силно ја удри главата во подот. Не помина долго време кога на челото ѝ се појави голем хематом.

@lexi_be_toking the koochie slam is officially retired after last night… #dontdrink #fyp #foryou #longboatkey #sarasota #jumpsplits #toomanydrinkslater #toomanydrinkscausedthis @Elia Kallick @Austin Rauso ♬ Just A Girl – No Doubt