Карпа која падна од над 30- тина метри во Тајван за влакно промаши еден црн автомобил и камион.

Да паднеше една секунда порно ќе го здробеше камионот, а секунда подоцна иста судбина ќе го снајдеше и црниот автомоби.

– Сакаше да ме помине пред влезот на тунелот па го пуштив да помине, зошто вдов дека од камионот паѓаат ситни каменчиња па не сакав да си го оштетам новиот автомобил кој си го купив пред три месеци- рекол шокиран еден од возачите, чија одлука да држи растојание му го спаси животот нему и возачот на „БМВ„ кое возело зад него.

Погледнете каква среќа имаа овие возачи: