Кристина Митровиќ, ќерка на сопствениците на ТВ Пинк, Жељко Митровиќ и Милица Митровиќ, води живот што, веруваме, секоја девојка сака да го води.

Кристина посетува егзотични дестинации, а гардеробата што ја купува или добива од својот вереник секој ден чини вртоглави суми.

На својот профил на Инстаграм, таа се пофали со новиот подарок што го доби од својот сакан… и сигурно не може секоја девојак или жена да го има…

Кристина доби нараквица од луксузниот бренд Картие, и како што можеме да видиме, не само обична, туку со дијаманти.

Како што може да се види на интернет, најевтината е околу 16.000 евра. Зетот на Митровиќ не штедеше својата свршеница.

Таа, исто така, напиша дека отишле во Монако за уште поинтересни работи, па зостанува да да видиме што друго купила или добила Кристина.