На овогодинешното „Британија има талент“ досега видовме многу впечатливи настани.

Меѓу нив се вбројува и овој, на 68-годишна жена.

Таа излезе на свената, се претстави и почна да се соблекува. Сите превртуваа со очите, гледаа во неверување и не очекуваа ништо добро во тој настап.