Од пожарот на Родос само пепел остана од познат плажа бар на островот, откако пламените јазици стигнаа до морето на плажата Глистра.

Ова е бар на плажа што ги загрижуваше властите бидејќи е незаконски и беше издаден протокол за уривање.

Сопственик е човекот кој го поседува и барот на плажа кој стана познат пред неколку дена, по метежот со келнерот кој доставувал нарачки со пливање.

Погледнете ги фотографиите: