Луѓето едвај дочекаа летни одмори и плажа, па од еуфорија зграпчуваат што можат само да се релаксираат покрај брегот и да започнат да пливаат и да се сончаат.

Посебно внимание привлече ова момче, кое одеше покрај црногорското приморје со тепих под пазувите, наместо пешкир.

Неговата фотографија стана вирална и сите ја споделија со генијални коментари, бидејќи остана отворено прашањето зошто момчето пред се’ го однесе тепихот на плажа.

Најдоброто од сè е што апсолутно никој на плажата не го гледа чудно, иако е јасно дека не е многу вообичаено да се види вакво нешто.