Атрактивната пејачка и манекенка, Кристина Димитри ги остави со отворени усти своите обожаватели на социјалните мрежи со новите неколку фотографии кои ги сподели на Инстаграм.

Имено, Кристина сподели три фотографии во бикини, а на една од нив таа е завртена кон камерата и во преден план е нејзиниот, би рекле совршен задник во танга-бикини.

Инаку Кристина е позната по тоа што сака да провоцира на социјалните мрежи, па поради тоа често имаме прилика да ја видиме во најразлични парчиња облека кои повеќето од нив откриваат, отколку што сокриваат…

Но, сега да се вратиме на последните фотки кои таа ги сподели, погледнете:

📸

📸

📸