Старлетата ужива во нејзините провокативни изданија.

Старлетата Сораја Вучелиќ ужива во луксузните патувања и истакнувањето на нејзините обемни силикони, а тоа често крева голема прашина во јавноста.

Српските медиуми тврдат, а веројатно и не е тешко тоа да се забележи, дека Сораја користи и разни апликации (филтри) за уредување фотографии, со цел да изгледа вака нереално.

Таа сега излезе на провод, а сите го забележаа нејзиниот минијатурен, златен фустан кој едвај ги покриваше нејзините бујни гради, но истовремено ги истакна и нејзините извајани нозе, кои секако не би биле такви какви што изгледаат, доколку старлетата не користи волшебни филтри.

View this post on Instagram

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

View this post on Instagram

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

View this post on Instagram

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)