Полска денеска го игра првиот натпревар на ЕУРО 2020 против Словачка. За жал на Полјаците, нивнаата селекција загуби од тимот на Словачка со 2:1.

View this post on Instagram

A post shared by Barczok Marta (@martabarczok.official)

Најтрактивната полска навивачка која беше Мис ЕУРО од 2016, се појави на трибините и повторно ги украде воздишките.

View this post on Instagram

A post shared by Barczok Marta (@martabarczok.official)

Станува збор за најсексапилната навивачка, Марта Барчок.

View this post on Instagram

A post shared by Barczok Marta (@martabarczok.official)

View this post on Instagram

A post shared by Barczok Marta (@martabarczok.official)

View this post on Instagram

A post shared by Barczok Marta (@martabarczok.official)

View this post on Instagram

A post shared by Barczok Marta (@martabarczok.official)