Роуан Аткинскин, во кого јавноста се заљуби како актер кој стана познат по играњето на ликот на Мистер Бин, се појави на сетот на нова серија со хумористична тема за продуцентска компанија, со значително поинаков изглед од оној на кој јавноста се сеќаваше од порано.

Најголемо внимание привлече неговата подолга, сива коса, која целосно го промени неговиот изглед. Имаше и бордо карирана кошула како и сиви панталони кои изгледаа како да прикажуваат монотонија.

Познатиот актер ќе игра во комедија во која ќе се најде во војна со пчела додека престојува во луксузен замок. Имено, Аткинсон се врати во овој жанр, иако изјави дека нема да се врати на улогата на Бин, која е сега многу исцрпувачка за него, иако му даде голема популарност.

Патем, серијата во која глуми, тој ја создаде заедно со Вил Дејвисон, и секоја епизода ќе трае 10 минути.

📷

📷

📷

📷