Koшаркарката Милица Дабовиќ е активна на социјалните мрежи каде што редовно објавува и провокативни фотографии поради кои често наидува на негативни коментари.

Сепак, таа не се откажува, па така беше и овојпат кога објави фотографија на која во прв план е нејзиниот задник.

аа покрај фотографијата стави и интересен опис со кој се обрати на оние кои коментираат за нејзините провокативни објави.

„Колку пати читав, слушав критики на сметка на мојот изглед. Се согласувам, мислињата се различни. Можеби не сум убава, немам гради и имам машки нозе, крив нос, дури и усните ги корегирав, но затоа имам задник за Олимписки медал, или не?“, напиша Дабовиќ и додаде:

„Ги сакам сите ваши коментари, и добри и лоши… А не ми е срам, имам син и сум прекрасна мајка, добар сум човек со чиста душа и искрена, пример за многуминиа, а имам и што да покажем (како на терен, така и надвор од него). Ви благодарам прекрасни луѓе. П.С она што е најубаво е што ниту една фотографија не е уредена, фотошопирана“ заклучи Милица.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13)

View this post on Instagram

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13)

View this post on Instagram

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13)

View this post on Instagram

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13)