Сигурно се сеќавате на серијата „Кога лисјата паѓаат“, приказната за семејството на Али Риза и на неговата жена Хајрије, кои своите деца ги воспитуваа со висока морална свест и силни чувства за семејните врски.

Турската актерка Ѓокче Бахадир во серијата ја толкуваше една од ќерките на Али Риза, Лејла, а како изгледа денес, погледнете низ фотографиите во продолжение.

📷

📷