Две лежалки и чадор за сонце на плажа во Црна Гора може да ве чинат 150 евра.

Толку се наплаќа на една плажа во рамки на луксузен хотел со пет ѕвездички во Будва.

Но, да појасниме, во цената се вклучени и пешкири, а ќе добиете и шише популарен пијалак или леден чај, овошје и четири шишиња вода.