Скопјанецот Небојша Костоски од Кисела Вода, преку објава на социјалните мрежи се обидува да го пронајде крадецот на неговиот велосипед.

Костоски пипува дека вчера наутро, од влезот во кој живее во Кисела Вода, човекот на фотографиите му го украл неговиот многу скап велосипед.

-На 23.05.2021 во 9:20 часот, од влезот во кој живеам во кисела вода – скопје, овој човек ми украде многу скап точак. Доколку го видите или препознаете, ве молам известете ја полицијата или контактирајте ме, напиша Костоски.

Тој апелира до корисниците на социјалните мрежи да го споделат неговиот апел, со цел да се пронајде крадецот.

Кражба на велосипед (2)
Кражба на велосипед (3)
Кражба на велосипед (4)
Кражба на велосипед (5)
Кражба на велосипед (6)