Секојдневново јавноста ги гледаме политичарите, особено оние кои се поактивни.

Но, што е со нивните поубави половини? Како изгледаат тие, дали си одговараат визуелно со сопружниците?

Некои политичари вешто ги „кријат“ партнерките од очите на јавноста, други немаат таков „проблем“.

Бујар Османи, политичар од редовите на ДУИ, скоро секој ден е присутен во медиумите поради своите работни обврски, а не ретко на социјалните мрежи споделува фотографии од децата и својата сопруга, Валбона.

Парот има две деца, ќерка и син. Убавата Валбона има прекрасни кристално- сини очи, секогаш средена руса коса и е една од најубавите сопруги на нашите политичари.