Веруваме дека ќе се согласите со нас дека понекогаш, ако не и секогаш, улиците во нашиот главен град наликуваат на вистински модни писти.

Девојки парадираат на секој чекор, уникатни по својот стил и убавина.

Оваа преубава девојка навистина храбро чекореше по скопските улици и самоуверено се справи со љубопитните погледи.\

Фото: Слободен печат/Драган Митрески

Погледнете ги овие фотографии од оваа згодна девојка направени во центарот на Скопје, по која се вртеа сите.

Фото: Слободен печат/Драган Митрески
Фото: Слободен печат/Драган Митрески