Утрово се случи тешка сообpаќајна несреќе на патото Тетово-Скопје. Очевидци велат дека cooбраќајката се случила во близина на првата патарина, објави ММС.мк.

Очевидци за ММС велат дека едното од возилата е многу оштетено и се уште не се знае дали дали има жpтви.

Во моментов се врши увид. Од МВР детали најавија за подоцна.