Водителката на Пинк ТВ, Душица Јаковлевиќ ужива на егзотични дестинации со својот избраник Милош Димитријевиќ- Чав.

Душица секој ден објавува фотографии и записи кои изгледаат убаво.

Додека снимаше на плажа, таа го покажа и своето тело, а по тој повод од долниот дел на костимот за капење излезе тетоважа на интимниот дел од телото.

Може да видите дел од писмо на фотографијата, а Душица мора со причина да има тетоважа на овој дел.