Убавата Јелена Спенџарска важи за една од најатрактивните водителки на македонските телевизиски екрани.

Јавноста досега немала можност да ја запознае нејзината сестра Викторија Спенџарска.

Погледнете како изгледа, па сами оцените која е поубава.

View this post on Instagram

A post shared by Viktorija Spendjarska Steen (@vegan_viki_)

Викторија е мајка на прекрасната ќеркичка Љубљана и живее во Соединетите Американски Држави (САД).

View this post on Instagram

A post shared by Viktorija Spendjarska Steen (@vegan_viki_)

View this post on Instagram

A post shared by Viktorija Spendjarska Steen (@vegan_viki_)

View this post on Instagram

A post shared by Viktorija Spendjarska Steen (@vegan_viki_)