Разведената пејачка на „Гранд“ Јелена Гербец изгледа подобро од било кога, па се добива впечаток дека разводот позитивно делвувал врз нејзе, пишуват српските медиуми.

Имено, пејачката беше уловена од страна на папараците во гардероберот додека се пресоблекувала.

Таа ги соблекла панталоните и останала само на гаќички. Потоа земала хулакопки, притоа спремајќи се за на сцената за на една ТВ куќа каде што и гостувала.

Познатата пејачка, во ова прилика покажа дека нема ни грам грам сало и целулит на нејзе, пишуват медиумите.

📸

📸

📸